lørdag 28. juni 2008

Barnedåpshelg!

Da bei d nån bilda fra barnedåpshelga, men vi har ingen bilda fra sjølve dåpsmøtet enda. Det får kom etterkvert. Dobbel barnedåp i Fjellheim misjonsforsamling, Elias og Johan Leon, ein stor festdag!
Ta pila på "slide" oppe t venstre på bildet, trykk så på mikrofonsymbolet som kjæm fram, -da bi d musikk t bildan. Samme fremgangsmåte for å eventuelt slå av musikken på den andre. (-med mindre du syns d e veldi kosele m to sanga oppå kverandre...)
Vi fikk storinnrykk av folk sørfra, og da d va fullbooka i anledning midtsommertreff på Fjellheim Sommerhotel, og likeså på Lauklines Kystferie der vi hadd selskapet, va d veldig gjevt å få lån huset t "onkel Hasse" på Vasstrand, i Kattfjorden, på yttersia av Kvaløya. Der va d overnattingsplass t de fleste!
Tusen takk t all sammen for god hjelp t allslags ting og tang, -ingen nevnt, ingen glemt!
Takk og for all de flotte gavan Elias fikk i dåpsgave. Takk t faddere, takk t all som har reist langt og dyrt for å vær sammen med oss de her dagan, og takk t forsamlinga for et kjempefint dåpsmøte på Fjellheim.
Men den aller største takken går t Herren, for at han på en synlig måte nu har tatt Elias inn i sin store familie, takk for bønnesvar om fint vær og ei trivele helg!

Ingen kommentarer: