tirsdag 19. august 2008

Vælkøminj heimatt!

Home sweet home!
Fint med ferie, men jammen e d godt å kom heim igjen og! Må nok innrøm at æ har savna den her utsikten, -sjøl om den ikke e ut stuevinduet... For kor e d vel fjell å sjø på samme måten som i vakre Nord-Norge, kor e vel Fjellheim Misjonsforsamling sånn som i Tromsø, og kor i verden e vel Tromsø-folkan sånn som i nettopp Tromsø...!!!!!
Vi har farta my i sommer, i store dela av vårt langstrakte land. Vi har vore to uka i Færbøgda hos bestemor og bestefar og en del andre Hodnissa, og vi har vore to uka i setern, -sammen med mormor og morfar, og øvrig familie Sandrød.
Ellers har vi vore i to bryllup, en tvilling-barnedåp, vi har reist å treft masse kjentfolk i trøndelag, østlandet, sørlandet, telemark, nordland, og vi va sammen med Tove og co (Sveins søster) i et leid hus ved sørlandsk skjærgård!
Ska prøv å få fiksa litt bilda fra ein innholdsrik og fantastisk fin sommer!
Har løst t å si takk t all som har tatt imot oss i sommer, for fine daga, godt stell, kjekke opplevelsa og gode samtala!

4 kommentarer:

Hans Roar sa...

Tusen takk for at dere stakk innom mens dere var i området i alle fall! Kjekt for Hedda å få treffe fadderne sine i sin egen barndåp! ;-) Og kjekt for oss voksne å få treffe dere også!! Gleder oss allerede til dere kommer neste gang!

Anonym sa...

Går det an at det e Tromsø-folk uttafør Tromsø og? Føle liksom enda at æ høre med i den kategorien...

Anonym sa...

F`course, d går heilt fint. E selvfølgele mang folk som ikke bur i Nord-Norge i heile tatt...-men som vi gjern sku ha fått hit, for å gjort alt fullkomment(..??)
Tru kanskje d bli litt for my forlangt, -at vi sku få begge storfamilian våres med opp hit, og ein masse gode venner som bur sørpå i tillegg...
Men i himmelen bli d sånn ;-)

Anonym sa...

Men Setermoen e jo så godt som Tromsø, d e jo bære 2 tima unna (...)