tirsdag 14. oktober 2008

Spør meg om de kommende ting!


"Så sier Herren, Israels Hellige, han som skapte det: Spør meg om de kommende ting! La meg dra omsorg for mine barn, og for mine henders verk." (Jesaja 45,11.)

Det bibelverset har surra i hauet t han far de siste ukan...
Sit.rap: -Etter 7 mnd sykemelding m operasjon for kronisk senebetennelse sko æ begynn på igjen i 50% arbeid. Etter to uka va armen like vond som før operasjon.
Det medfølge store forandringa for fam. Hodne jr. Men ka?
D e stillstand for tia. Værtfall oppi hauet...
Forslag mottas med takk ;-)

3 kommentarer:

Hans Roar sa...

Skal ha øynene og ørene åpne for potensielt interessant arbeid og hus her på Levanger :-) Men spøk til side. Vi skal være med å be Svein. Det er ingen enkel situasjon dere er oppe i nå. Når det i utgangspunktet så ut til å ligge til rett for en lysende fremtid så dukker det plutselig opp noen merkelige mørke skyer. Det er EN som har en plan oppi alt dette som virker så rart, så vi får bare fortsette å be om at han viser dere deres vei videre.

Og så får vi håpe at den veien leder dere hit :-) :-) :-) :-)

Anonym sa...

Hei Sveis! Enig med Hans Roar,- håpe veien går sørover!:)

"Gud har en plan for liv,
han tenkte så kjærlege tankar, for han har deg inderleg kjær, hans hjarta så varmt for deg bankar."

Anonym sa...

Vent på Herren, vær ved godt mot! Han vil alltid lede din fot.
Det er ikke lett å måtte legge alt i Herens hender når det som ligger foran er så vanskelig å se, men det er det beste! :-) Vi er veldig takknemlig for å ha dere i byen!!!! Kanskje det dukker opp noen meget interessante jobbtilbud her etterhvert?? Vi ber for dere.