onsdag 17. desember 2008

Velsigna jul!

Et lite julekort t all våre blogg-lesera!

Nu nærme jula sæ med stormskritt, og vi ska igjen få feir Jesu komme.
Har tenkt litt på d, -at all sammen vil feir jul, og all vil ha de helligdagan som e i romjula. Men koffer vil folk feir jul, vess ikke dæm vil tru at grunn t det her e d som skjedd i Betlehem for ca 2008 år sea, og som faktisk e årsak t heile vår tidsregning...?
Ikveld har vi vore på julekonsert på Fjellheim, i regi av forsamlinga m. diverse aktøra. Der fikk vi my flott sang og musikk, ein stor musikalsk opplevelse. For min egen del blei d og endel tanka som må fordøyes. -Vi har verkele grunn t å feir jul! La oss del d med heile verden! Men først t våre nærmeste!

Matt.1,21-23. "Hun skal føde en sønn, og gi ham navnet Jesus, for han skal frelse sitt folk fra deres synder. Alt dette skjedde for at det skulle bli oppfylt som Herren hadde sagt ved profeten: Se, jomfruen skal bli med barn og føde en sønn, og de skal gi ham navnet Immanuel, -det betyr: Med oss er Gud!"

Joh.1,9-14. "Det sanne lys, som lyser for hvert menneske, var i ferd med å komme til verden. Han var i verden, og verden er blitt til ved ham, men verden kjente ham ikke. Han kom til sitt eget, og hans egne tok ikke imot ham. Men alle som tok imot ham, dem ga han rett til å bli Guds barn, de som tror på hans navn. De er ikke født av kjøtt og blod, ikke av menneskers vilje og ikke av manns vilje, men av Gud. Og Ordet ble menneske og tok bolig iblant oss, og vi så hans herlighet,en herlighet som den enbårne Sønn har fra sin Far, full av nåde og sannhet."

"Lov og takk, du Herre kjær, som til verdi komen er.
Fader god og Ande blid, lov og takk til evig tid!"

5 kommentarer:

Anonym sa...

så koselig julebilde av Elias dah.

må bare spørre; hvilke menighet/forsamling er det dere tilhører egentlig???

Anonym sa...

Vi går i Fjellheim Misjonsforsamling i Tromsø, tilknytta NLM.
Tett samarbeid med bibelskolen.

Brynhild sa...

Takk fø julakorte;-) Kjempefie bile av Elias. God Jul te deko og!!! Ska de vera i Tromsø elle??

Anonym sa...

God jul!!!!

Anonym sa...

Æ har verdens kjekkeste fadderunge,det e sikkert!:)
Nu har vi bare noen dager igen her i tana før det bærer tibake ti Umeå, kansje like greit, nu kan man ikke kjøre skuter mer, når vi våkna i morrest så hadde meste parten av snøen smelta bort! TRAGISK!!!!