lørdag 18. april 2009

Junior!

Kanskje ikke så veldig fotogen enda, men d her e altså vår lille krabat, som bur i mammas mage! D betyr at Elias ska bli storebror, og vi glede oss veldig t årets store begivenhet ;-) Om alt går bra, og om Gud vil, -så kjæm ungen ca i september!

Så da kjøre vi igang den store tippekonkurransen, e d gutt eller jenta????

11 kommentarer:

Solfrid sa...

Vi gleder oss med dere!!!! Gratulerer, uansett hvilket kjønn det er;) Men, for at mor skal få litt støtte i heimen med å takle sine tankeløse gutter, så satser jeg på at det blir ei jente!!!;)
klem

Elisabeth og Øivind sa...

Vi glede oss også veldig med dåkker, og e så veldig glad før at den lille skatten ikkje kommer før i september. En måned slingringsmonn fra bryllup og til fødsel burde jo gå. Vi vil jo så veldig veldig gjerne ha dåkker med oss på den store dagen. Ellers blir det ikkje det samme, det e helt sikkert.
Forslag om kjønn herfra e også jente! No har det jo blitt født så mange gutter, så no må jo jentan snart melde sin ankomst.

Briten sa...

så kjekt det blir med et nytt lite vidunder i den herlige familien dåkkers(:

vanskeligt å sei ka kjønn det blir, sjøl om eg har studert bildene grundig(;

uansett, her kommer navneforslag:

-kjell moses
- svein helge
-nils abraham
-ida

håpe dåkker har d bra(:

kyss klapp klem å halleluja!

Anonym sa...

Så koselig Helga. GRATULERER så mye!! Det er like stort hver gang, en GUDS GAVE! Jeg også tipper det er ei lita Hodne-jente. Nyt våren:)

Klem MIlla

Ove sa...

Gratulasjoner fra Namsos også! Glede meg med dokk.

Anonym sa...

Hei Svein og Helga
Siden det er så mange spm tipper jente, får jeg være litt motvekt her. Lykke til med resten av svangerskapet og med fødselen av gutten når den tid kommer. Alle kan vel se at det er en gutt!!! :-)
:-/
Edit

donoren sa...

Som min mor sa, -æ såg nu tydelig to æ da..! Så kanskje d bi ein av kver!?

faren sa...

ops...-forrige kommentars forfatter må ikke misforstås ;-)

eva b sa...

Hei!så koselig med ein baby til, gratulerer så masse! det er berre å begynne å glede seg:) og så tenkte eg berre eg skulle takke for pakkane til Malin og Kaja! kjempekjekt å få! og spesielt kjekt at det fulgte kort med, det er det gøyaste for ho mor..;) lykke til framover. i dag vil vi be om at alt må gå fint med svangerskap og baby. klem fra eva bente og co

Grete sa...

Markus tror nok at det blir en liten jente som kan leke med Miriam. Klem fra Markus og mamma.

Helga sa...

Hvis de bli en gutt syns je alle som har tippa jente ska sende en sjokolade te dem som tippa gutt!!!!De e spennandes med et nytt liv i magen!