fredag 11. september 2009

Markabygda!

Da e vi endele komme oss på nett igjen, og d første innlegget fra vår nye heim bi lagt ut. Her e altså huset våres, (el. huset t Haltdalen Sparebank;-) som vi har funne oss godt t rette i. D e selvfølgele stor overgang fra å bu i ei lita leilighet, t å bu i et heilt hus, med stor tomt utafor, -som e våres...-og vi kan jørrå ka vi vil uten å spør om lov først ;-)

D har naturlig nok vore ein travel seinsommer og høst, med fløtting, kom i orden, skolestart og magevokst. Lille Anonymus har d fortsatt bra i mammas kulerunde mage, og forberede sæ nu mentalt på sitt livs største utfordring; -å kom sæ ut av mamma!
Elias har blitt ein,-om mulig, enda meir travel kar, og fylle dagan me hardt arbe, som å vask koppa m mamma, vær m pappa å monter ting, stabel ved, og KLATRING. Opp på spisebordet, opp stigen, opp på verandarekkverket...

Mang nordlenninga har allerede vore innom på overnattingsbesøk, og vi vil sei tusen takk for besøket t all sammen. Ein pust av Nord-Norge inn i heimen gjor overgangen lettar for oss! Og heimen vår e alltid åpen for tilfeldig forbipasserende eller målretta besøk, vælkøminj t oss ;-)

5 kommentarer:

Hilde sa...

Det såg jo skikkelig flott ut! Glede oss te vi kan kåm innom ein tur.

Solfrid sa...

Så utrolig fint hus og koselig tomt!!! Syns det gjerdet passa dere perfekt!:) Dere er heldige som har flytta til trivelige Trøndelag! Håper dere vil trivs!
Personlig syns jo vi også det er trist at dere har flytta fra Tromsø.. Håper virkelig vi får anledning til å stikke innom dere en gang! Og, velkommen til øya!;)

klem

Britt Lene sa...

SÅ koselig med oppdatering fra dåkker! Kjempefint hus og tomt dåkker har skaffa dåkker! GJETT om vi glede oss t slutten av oktober!!;) Vi savne dåkker masse her i nord! Håpe dåkker har det bra! Legg utpå et lite bilde av elias da....;)

reidun sa...

jeg savner å väre med dere...men syns likevel ikke dere skal flytte til Stockholm, når dere har fått et SÅ fint hus! Håper det fortsetter å få väre et godt HJEM også - det er jo mye viktigere enn selve huset.. :-)

puss&kram från ljuva sverige :-)v

Hanta sa...

Lækkert bo dokker har fådt!!!;)
En full poenger, GLEDE oss ti å komme på kaffi og overnattingsbesøk, må se om vi får till en tur før jul;)
Nu må du føde ut ungen!!!:)
PUSS å KRAM!!!!