torsdag 3. desember 2009

Advent!

På tide med ei oppdatering fra heimen.
Vi har hatt nån fine novemberuka med fint stabilt vintervær. Har og fått litt snø, og det gjær jo kverdagen litt lysar!
Jakob e ein role og smilanes plugg, og væks fortar enn vi klare å følg med. Han går i stadig opplæring t han bror, og lære å bli ein solid kar som tåle ein trøkk i leiken.

Nu t helga ska vi feir barnedåp, og vi glede oss veldig. Dåpen bli i Levanger Misjonsforsamling, og selskapet på Laberget Leirsted. Glede oss og stort over at vi får faddere på besøk nordfra, velkommen Elisabeth og Øyvind.

Så va det plutsele advent igjen, julemusikken ljome, og vi begynne å glede oss t julefri! Tida går jammen fort, vi må husk å bruk tida våres godt og fornuftig!


Ei sol(måne)skinnshistorie t slutt: Natt t igår bei han far vekt av ho mor; -Sjå ut av vinduet, sa ho. Og der såg vi heile 12 stk hjort som spankulert fram og tebake på åkern like nedafor huset våres, i nysnø og lys fra fullmånen, og to av bukkan stanga så d smalt i geviret! For et syn! Vi har ofte sett både elg, hjort og rådyr fra stuevinduet, men d her va ei fantastisk naturopplevelse. D e utrule flott å bu så tett innpå naturen, så folkens, kom dåkk ut av byen ;-)

3 kommentarer:

Heidi sa...

Veldig kjekt å sjå bilder av go`guttane dåkkars! :) Syns dei har vokst si sist begge to!
Lykke t med barnedåp i helga, håper det blir ein flott dag for heile familien!! :)

Britt Lene sa...

ååå...de herlige goguttan!! Fantastiske fine bilda! Og ja, som de har vokst!!;)Vi savne dåkker masse!

Ingrid A sa...

Idyll....sjarme....heimekos....
herlige gutter....VI SAVNER DOKKE! sukk...