lørdag 6. februar 2010

Livet i heimen!

Her i heimen rase dagan avgårde. Unga, husarbeid, skole, etc. tar my tid, og ellers prøve vi å få putta inn litt trening, litt tur og litt kaffejabbing (sosialt samvær).

Først i januar hadd vi trivele besøk av Kjetil og Wilhelm, som hadd me sæ ein kjærkommen gave t Elias og Jakob, ei tromme! Og alle hjerter gleder seg, spesielt mors og fars(...)

Elias og Jakob bli bære bedre og bedre kompissa, og Elias ser sin oppgave som storebror å lær Jakob å bli mann. Her om dagen bei han ferska i det han dreiv å mata lillebror med eple..! Andre ting som har vore på tur ned i halsen t Jakob e rosiner og fargeblyanta, så her må det passes på! Ellers e d veldig kjekt å les bok for han bror.

Nu om dagen e Helga på husmorferie heime hos mormor og morfar, så da får gubben styr sjappa sjøl, og gjort alt det han ikke får tid t ellers ;-)Minne om et vers fra Joh. 8,36: "Får da Sønnen frigjort dere, da blir dere virkelig fri." D hjelpe ikke å strev etter å bli fri, d e umulig. Men alt e mulig for Gud, så la han sett dæ fri på ny og på ny. Og d beste av alt, Han har allerede gjort d, Han har satt dæ fri, d e færdi, d e fullbrakt!!! (Joh. 19,30)

2 kommentarer:

Britt Lene sa...

ååå...så kjekt det e med oppdateringer!!! Å så stor som dem har blitt de her guttebassan dåkkers!!;) Vi glede oss masse til dåkker kommer!

Elisabeth og Øivind sa...

Må også si som Britt Lene, kor stor dem e blitt!! Begge to! Kor vi glede oss til å se dåkker alle fire igjen!!