fredag 2. mai 2008

Litjingen!


Junior nyte sola han og, m solhatt og de kule brillan t Reidun! Nederst; i arman t Tone Kristin.

7 kommentarer:

Hans Roar sa...

Hvor blir det av innlegget og bildene av tøybleiene? Du har ikke blitt tvunget til å kapitulere Helga? For her er det bare å stå på! Tøybleier blir fort en lidenskap, og en mye bedre løsning enn sånne ekle papirgreier...

kari sa...

Hei. Gratulerer så masse med lille gullet! Han e jo bare fantastisk nydelig!!!!! Håpe alt står bra te med dåkk alle tre. Kjempe kjekt å se bilda av dåkk. Eg har ikke visst om at dåkk har blogg... Men nå e dåkk lagt te mine favoritter, så nå kan eg holde meg litt oppdatert.
Eg har vært i Ålesund i helga, skikkelig venninnetreff med Åshild, Hilde og Heidi. Fantastisk kjekt. Eg trives godt i Stavanger og har ingen planer om å flytte på meg ennå. Trives ganske godt i hjemmesykepleien, men eg leike med tanken om å se meg om etter noe anna på sikt.
Håpe eg får te ein Tromsø-tur om ikke så lenge.

Helga sa...

Måtte gi tapt ja. Ingen tøybleier her i huset. Men håper fortsatt på omvendelse..... må bare komme oss til levanger på besøk først

Tove H. sa...

Hei på dere!
Prøver igjen med en komentar.
Ser ut som dere koser dere ja.
Gleder oss til tur nordover i juni. Spar litt finvær til da også....
Klem fra stolt tante Tove

Helga sa...

velkommen nordover både Kari, tante tove og birgitte! Vi gleder oss til besøk! Kari: flytt tilbake til tromsø. Du hører til her!!!!!!!!

Anonym sa...

heia...så gøy at dokk har fått dok blogg.å for ein skatt dokk harfått.gratulera.komme nok t å ver innom denne bloggen ganske ofte så fortsett å oppdatera=)

klem

Sunniva og Heikki sa...

Helga og Svein!!!
Nå sitter Hilde Miho og ammer Emil Olai, Iren har lagt Martha og Ruth Sofie står og vugger Benjamin. Sunniva sitter med lille pc på fanget.

Iren fortalte at dere hadde blogg, og vi måtte inn å se med en gang! Ser ut som dere har det bra, og at livet er som det pleier i nord. I love you!!!

Klem fra Sunniva