onsdag 9. desember 2009

Badnadåp!

Da va dåpen t Jakob unnagjort. D bei ei fantastisk fin helg, med familie og gode venner. Tusen takk t all som har hjelpa oss å dra det i havn, med baking, matlaging, pynting, rydding, vasking, og alt d andre. Ein stor takk og t LeMis (Levanger Misjonsforsamling) som heiv sæ i gang og laga ein skikkelig fest for Jakob, på forholdsvis kort varsel! Takk Helene og hennes far for fin sang, takk for et fint formiddagsmøte, og takk for at vi har blitt tatt så godt imot!

Takk t faddere Eldbjørg Helen og Hans Roar som villig stilt opp, og takk t faddere Ragnar og Agnes som dessverre, -men forståelig nok ikke hadd mulighet t å kom.

Og tusen takk faddere Øyvind og Elisabeth, for ei fantastisk helg sammen med dåkk. Velkommen tebake!

Og ikke minst, tusen takk t Toril og Knut Erik, Maria og Endre, for god ekspertise hjelp på kjøkkenet. (Godt med ein smak av Tromsø i kulissan!) Flott levert ;-)

3 kommentarer:

Valdagslivet sa...

Hallo:)

Så koselig å lese! Jeg kjenner at nå må det snart bli tur til Markabygda på meg også! God jul!!!

Familien BS sa...

Hei!
Så godt å se bilder av dere og de herlige guttene deres. Har ett julekort som ligger her og venter på dere. Kan dere sende meg adressen deres på en sms, så har dere det i løpet av uken. håper dere har det fint og trives. Familien bakke strand skal på Marsimartnan i Levanger, kanskje vi ses da?

Klem fra Linda

hanta sa...

Hvilken fest!;) HÆRLI!!!
Sukk kor æ savne dokk!!!!!!!!!!