tirsdag 29. desember 2009

Jul i Markabygd!

"Men da tidens fylde kom, utsendte Gud sin sønn, født av en kvinne, født under loven. Han skulle kjøpe dem fri som var under loven, så vi skulle få barnekår." Gal.4, 4-5.

Igjen får vi feire Jesu komme, d største som har hendt menneskeheten siden skapelsen. Tenk hvilken mulighet vi har fått, vi som tror på Jesus, å få bruke en hel uke på å feire dette. Vi får fri fra skole og jobb, og hele samfunnet stopper på en måte opp i jula. Så kan det være at mange ikke tror, men vi feirer fortsatt jul! Og vi har fortsatt tidsregning fra Kristi fødsel! "Ære være Gud i det høyeste, og fred på jorden, i mennesker Guds velbehag." Han må virkelig ha behag i oss og elske oss veldig høyt, siden han sendte sin sønn for å lide en grusom død, for å kjøpe oss fri fra evig fortapelse. Det har gått mer og mer opp for meg hvor vanskelig det måtte være, etter at vi selv fikk unger. En mor eller fars kjærlighet til sitt barn er faktisk helt ubeskrivelig... Men så er også vi barn av Gud, vi har fått barnekår hos den Allmektige! Det er så godt å hvile i at det er ferdig, ALT ER FERDIG, ALT ER GJORT. Døra til himmelen og evig hvile står åpen for oss, for deg, idag. "Min nåde er nok for deg!" (2.Kor.12,9) Gud være evig lovet for det! Halleluja ;-)

Med dette vil vi ønske alle våre blog-lesere en fortsatt fin julefeiring, og et velsignet nytt år. Vi kan alle se tilbake på nok et år med både gleder og sorger. Men vi håper og ber om at velsignelsen blir stor også i 2010, og at vi alle når det evige målet når tiden er inne. En ekstra stor hilsen til alle våre gode venner i Nord-Norge, i Sverige, i Bolivia, og i Sør-Norge, som alle er litt for langt unna Markabygda.

Flere bilder kommer senere ;-)

4 kommentarer:

Gro sa...

Kjære Hodnes,
Takk for det koselige julekortet, og VELKOMMEN til oss neste gang! :)

Riktig velsignet nytt år, hilsen Kiil Larsens

Brynhild sa...

Godt nytt år!Me har hatt tidenes jul! Alle har hatt fri siden 22/12 Me har kosa oss med kvarandre, masse leik i snøen, masse god mat og masse kjekke besøk:)Dei beste ynskje for 2010 fra the Handelands

hanta sa...

ja nu e enda en jul opplevd,hærli å Velkommen det nye året!!!;)
Nu må vi ringes angående hemavan, æ slår på tråden i nærmeste framtid,vi hørres!

Familien BS sa...

Fint juletre!